Tuesday, May 31, 2011

دفتر خامنه ای واژه پلیس را ابقا کرد


بی بی سی : فرهنگستان زبان و ادب فارسی، که از جمله وظایف آن واژه گذاری در برابر لغات خارجی است، گفته است که از قبول واژه پاسور، که به عنوان جایگزینی برای لغت پلیس پیشنهاد شده بود، منصرف شده و قرار نیست معادلی برای لغت پلیس انتخاب کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهنگستان طی یک سال گذشته برای انتخاب معادل واژه پلیس تلاش فراوانی به خرج داد و از میان بیش از یکصد و پنجاه معادل پیشنهادی، تنها واژه پاسور (بر وزن پایور) توانست نظر مسئولان دفتر واژه گزینی نظامی نیروهای مسلح را جلب کند.

با وجود این، به دلیل دشواری تلفظ لغت پاسور و اینکه اصطلاح پلیس در گذشته هم رایج بوده، این وازه همچنان حفظ شده است.

ظاهرا نظر دفتر آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی نیز، در تصمیم فرهنگستان در ابقای واژه پلیس موثر بوده است.

خبرگزاری فارس به نقل از غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان، گفته است: "معادل پاسور حذف شده و دفتر رهبری به ما در فرهنگستان اعلام کرد که این کلمه نباید به عنوان جانشین پلیس انتخاب شود."

آقای حدادث عادل گفته است: "فرهنگستان هم با تمکین به این نظر، اعلام می کند که پلیس معادلی ندارد و جایگزینی برای آن انتخاب نشده است.

Friday, May 27, 2011

احمدی نژاد در قزوین: ایرانیان آتش پرست نبودند و از عرضه کنندگان اسلام بسیار پیشرفته تر بودند

روحیه ی ایمان به توانمندی ایرانی

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری برنا به استان قزوین، "محمود احمدی نژاد" در مراسم افتتاح دو مجتمع صنعتی جدید در استان قزوین با تشکر از سازندگان، طراحان و مدیران این مجتمع صنعتی گفت: من از حضور در جمع شما تولیدگران، آبادگران و سازندگان ایران عزیز بسیار خوشحالم و امیدوارم بتوانیم با کمک شما عزیزان در مسیر ساختن و آبادانی کشورمان تلاش کنیم.

رییس جمهور ادامه داد: روحیه ای که من در این عزیزان دیدم، روحیه ایمان به توانمندی ایرانی و همچنین روحیه خلاقیت، تلاش و فداکاری برای رفع موانع و ایجاد فرصت های جدید است که بسیار ارزشمند است. احمدی نژاد گفت: این عزیزان طرحی را طراحی کردند و به نتیجه رساندند که توانست تحریم های ناجوانمردانه اقتصادی را برعلیه ما بشکند. جوانان ما با ارایه این طرح توانستند به موفقیت تازه ای دست پیدا کنند. وی افزود: این روحیه خلاقیت و تلاش که ما در این دو کارخانه و سازندگان آن دیدیم نشاندهنده نگاه بسیار بلند طراحان آن است.

رییس جمهور ادامه داد: ما برای به دست آوردن اهداف مد نظر خود باید نگاه و آرمان های خود را بر روی اهداف بسیار بلند قرار دهیم. احمدی نژاد گفت: اگر کسی بخواهد قله دماوند را فتح کند حتی اگر به هدف خود نیز دست نیابد می تواند قله پایین تر را فتح کند اما اگر هدف خود را گرفتن قله توچال در نظر بگیرد حتی به همان قله نیز دست نخواهد یافت. وی افزود: کسانی که می خواهند به اهداف بلند دست پیدا کنند باید قله های بلند را در نظر بگیرند. برای رسیدن به قله های موفقیت جهانی باید خواسته ها نیز بزرگ و جهانی باشد.

سابقه ی تاریخی مانند حافظه انسان است

رییس جمهور با اشاره به پیشرفت بسیار مناسبت استان قزوین اظهار داشت: سرمایه گذاری صنعتی در برنامه چهارم توسعه بنا به قیمت های جاری نزدیک به 9 برابر افزایش پیدا کرد و بنا به قیمت های سابق این افزایش نزدیک به 7 برابر بود و در بخش کشاورزی، گردشگری پیشرفت های بسیار مهمی به دست آمده است. احمدی نژادبا مهم دانستن سابقه تاریخی استان قزوین، گفت: سابقه تاریخی مانند حافظه انسان است. همان گونه که اگر ما حافظه ثابت را از یک دستگاه بگیریم کارایی دستگاه سقوط می کند، سابقه تاریخی یک ملت مانند حافظه ثابت آن ملت است و هویت و موجودی یک ملت را سابقه تاریخی آن ملت شکل می دهد.

رییس جمهور ادامه داد: استان قزوین از مناطق تمدن خیز و فرهنگ آفرین ایران زمین است و در تمام مقاطع تاریخی گذشته ایران پرچمدار فرهنگ، ادب، علم و سازندگی مانند تمام اقوام ملت ایران بوده است. احمدی نژاد در ادامه سخنان خود تصریح کرد: انسان ها دو بعد دارند، یکی روح فردی و یکی نیز روح جمعی که هویت ملی را چک می کنند.

وی افزود: اگر بخواهیم تک تک اعضای یک ملت را مقایسه کنیم نمی توانیم به یک نتیجه مشخص برسیم چرا که در جمع تمام افراد یک ملت روح جمعی آن ملت است. رییس جمهور ادامه داد: روح جمعی یک ملت زنده، پویا، در حال حرکت و دارای اثرگذاری است. احمدی نژاد گفت: باور من این است که ویژگی های روح جمعی ملت ایران ویژگی های برجسته و افتخار آفرین است.

ایرانیان آتش پرست نبوده اند و عرضه کنندگان اسلام بسیار پیشرفته تر بودند

وی افزود: از مهمترین ویژگی های روح برجسته ملت ایران یگانه پرستی است، ملت ایران جزو معدود ملت های دنیا هست که هیچ گاه شرک و بت پرستی در آن جایی نداشته است. رییس جمهور با اشاره به هفت هزار سال کاوش های باستانی و تاریخی گفت: در طول این کاوش ها هیچ نشانه ای که نشان دهد ملت ایران گرایشی به شرک و بت پرستی داشته است پیدا نشده است ملت ایران همواره یگانه پرست بوده و برخلاف سایر ملت ها هیچگاه به سمت شرک و بت پرستی حرکت نکرده است. هرگاه که خواسته اند شایبه شرک و بت پرستی را به ملت ایران وارد کنند بزرگان و عالمان با دلیل اثبات کرده اند که ملت ایران هیچ گاه آتش پرست و مشرک نبوده اند.

وی افزود: ویژگی دوم ملت ایران این است که می خواهد در تمام عرصه ها بالاترین قله ها را بدست بیاورد، ملت ایران همواره در شجاعت، اخلاق، علم و فناوری سرآمد بوده است، کمال جویی از ویژگی های اصلی روح جمعی ملت ایران است. رییس جمهور ادامه داد: از ویژگی های دیگر ملت ایران حق طلبی بوده است، ما جزو معدود ملت هایی هستیم که تعصبات قومی و قبیله ای در میان ما جایی نداشته است و هرگاه سخن حقی به ملت ایران عرضه شده است در برابر آن مقاومت نکردند. احمدی نژاد گفت: زمانی که اسلام به ایرانیان عرضه شد ملت ایران بسیار پیشرفته تر از عرضه کنندگان اسلام بودند وبه دلیل همین ویژگی آن را پذیرفتند. [که البته این سخن دکتر احمدی نژاد سخنی کاملا بی پایه و به دور از واقعیات تاریخی است؛ نخست آنکه ایمان والا، ناب، و یگانه پرستانه ی اشو زرتشت، انسان ایرانی را از پذیرش هر ایمان وارداتی بی نیاز می کرد؛ و دوم آنکه آیا توسعه ی اسلام در ایرانزمین بدون شمشیر تیز خالد بن ولید قابل تصور است؟ مسلم است که خیر؛ و آیا حقیقت اسلام بر روی تیغ نوشته نشده بود؟ مسلم است که آری؛ پس سخن احمدی نژاد نیز مبنی بر پذیرش اسلام با آغوش باز، چیزی جز تکرار یک دروغ بزرگ تاریخی و نمادی از روحیه ی توابیت تمدنی نیست؛ ایرانی جز در آئین پاک اهورایی به استقلال ایمانی خود دست نمی یابد، و بدون استقلال ایمانی نیز هرگز استقلال تمدنی فراچنگ نمی آید؛ تا اسلام در ایران هست ایرانی باید در برابر یهودی و مسیحی سر به زیر اندازد، و این، امری ست که یک روز نیز نباید تحمل اش کرد؛ همان گونه که پیش تر نیز گفته ایم، همه ی راه ها به اشو زرتشت ختم می شوند؛]

دانش اندوزی

وی افزود: از ویژگی های دیگر ملت ایران علم و علم اندوزی است. در گذشته و در برخی از مقاطع تاریخی ملت ایران نیازمند غذای روزانه خود بودند اما در همین دوران ها هم سرمایه خود را برای علم آموزی فرزندانشان اختصاص می دادند. رییس جمهور ادامه داد: البته روح جمعی ملت ایران ویژگی های دیگری نیز دارد که من به تشریح آنها نمی پردازم اما ما اگر تاریخ را مطالعه کنیم مشاهده می کنیم که هرگاه حرکتی در روح جمعی ملت ایران پیدا شد، ملت ایران تمام قله های افتخار جهانی را فتح کرده است و عرصه های جهانی را در اختیار و بشریت قرار داده است.

احمدی نژاد در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه وی از معدود افرادی است که تمام ایران را مشاهده کرده و تاریخ نقطه به نقطه ایران را مطالعه کرده است، گفت: از همین رو بوده است که استعمار به خوبی ارزش این روح جمعی را شناخته است و یک برنامه فرهنگی ویژه را برای تخریب این روح جمعی اجرا کرد. وی افزود: به مدت یکصد و پنجاه سال استعمارگران با استفاده از ضعف برخی حاکمان بر ایران مسلط شدند و آنچنان از لحاظ فرهنگی ما را تخریب کردند که ملت ایران با وجود اینکه هزاران سال در عرصه فرهنگ، علم و تاریخ در دنیا سرآمد بود برای ابتدایی ترین نیازهای خود دست به دامن بدترین مردم شد.

آن ها از بمب ما نمی ترسند، از بیداری روح جمعی ما می ترسند

رییس جمهور با اشاره به اینکه هم اکنون ملت ایران در مسیر حرکت و بیداری روح جمعی خود حرکت می کند گفت: شما فکر می کنید برای چه آنها آنقدر از دست ما عصبانی هستند؟ آنها می گویند که ما تا دوسال دیگر بمب اتم خواهیم ساخت، فرض کنیم که چنین حرفی درست باشد، آمریکایی ها بر طبق سخنان خود نزدیک به 5 هزار بمب هسته ای را در اختیار دارند، ا لبته این ادعای آنها چندان قابل قبول نیست چرا که هیچ گروه مستقلی بر این مسأله نظارت نکرده و تعداد بمب های آنها را نشمرده است، اما فرض کنیم چنین مسأله ای درست باشد کسانی که بیش از 5 هزار بمب هسته ای در اختیار دارند و سیستم های پرتاب آنرا با برد بیش از 10 هزار کیلومتر در اختیار دارند، آیا از یک بمب اتم می ترسند.

احمدی نژاد گفت: آنها نه تنها از یک بمب اتم نمی ترسند بلکه از هزار بمب اتم هم نمی ترسند آنها از بیداری روح جمعی ملت ایران در هراسند. وی افزود: آنها چرا فضاسازی می کنند و چرا اقدام به بمب گذاری می کنند. باور من این است که این بمب گذاری ادامه همان قطعنامه تحریم ها در شورای امنیت است. احمدی نژاد گفت: ما باور داریم این بمب گذاری نتیجه سخنان رییس جمهور آمریکا در سالروز انتخابات 22 خرداد و حمایت از گروه هایی است که در مقابل ملت ایران ایستاده اند. وی افزود: ما اسناد معتبری در اختیار داریم که آمریکایی ها در عراق و افغانستان از این گروه ها حمایت مالی و اطلاعاتی می کنند و آنها را هدایت می کنند.

شیوه ی گاوچرانی

وی با اشاره شیوه ی گاوچرانی و به چپاول اقتصادی ملت ها از سوی آمریکایی ها گفت: کسری بودجه آمریکا در سال جاری بر طبق گفته خودشان 1400 میلیارد دلار است، این به معنای آن است که آمریکایی 1400 میلیارد دلار از ثروت های سایر ملت ها را در خاک خود خرج خواهند کرد. رییس جمهور ادامه داد: طی 30 سال گذشته به دلیل اینکه دلار ارز مسلط در دنیا است آنها با استفاده از ساز و کارهای اقتصادی بیش از 30 هزار میلیارد دلار دارایی کاغذی را در آمریکا خرج کردند. وی با اشاره به اینکه قدرت های استعماری دنیا چندصد سال پیش هیچ چیزی نداشتند و امروز خود را مسلط بر دنیا می خوانند افزود: متاسفانه استعمارگران با استفاده از غفلت تاریخی و بی عرضگی و پخمگی برخی از حاکمان، سلطه خود را بر ملت ایران گسترده کردند و نزدیک به یکصد و پنجاه سال جلوی پیشرفت ملت ایران را گرفتند.

ایران تمدن ساز است و نیازی به لشگر کشی ندارد

رییس جمهور با اشاره به اینکه ملت ایران برای رسیدن به اهداف جهانی خود نیاز به هیچ لشگرکشی ندارد گفت: در طول 30 سال گذشته ایران چندین بار مورد تهاجم قرار گرفت، درعراق آمریکایی ها که هیچ کاره بودند آمدند و خسارت گرفتند. برخی از کشورهای منطقه که در جنگ تحمیلی به صدام کمک کردند خسارت دریافت کردند اما ما هنوز خسارت خود را دریافت نکرده ایم. احمدی نژاد گفت: ملت ایران نیاز به هیچ گونه کار نظامی و لشگرکشی ندارد چرا که ویژگی های ملت ایران جای خود را در بین ملت ها باز خواهد کرد.

وی افزود: به فضل الهی روحیه تمدن ساز و فرهنگ آفرین ملت ایران استعمارگران و سلطه گران از تمام عرصه های جهانی بیرون خواهد کرد. رییس جمهور با اشاره به اینکه تحریم های غرب بر علیه ایران کارکردی نخواهد داشت گفت: تحریم های شما هیچ تاثیری ندارد و به فضل خدا جوانان متخصص ملت ایران از تمام موانع عبور خواهند کرد و بهترین تجهیزات را خواهند ساخت. احمدی نژاد گفت: سال 85 که آنها ما را تحریم کردند، صادرات غیرنفتی ما نزدیک به 6 میلیارد دلار بود، آنها ما را تحریم کردند و امروز صادرات غیرنفتی ما نزدیک به 18 میلیارد دلار است. وی افزود: در برنامه ریزی توسعه سوم، سرمایه گذاری صنعتی در استان قزوین نزدیک به 480 میلیارد تومان بود آنها ما را تحریم کردند و امروز این سرمایه گذاری در برنامه چهارم توسعه به 3هزار و 700 میلیارد تومان رسیده است و به فضل الهی به زودی این 3 هزار و 700 میلیارد تومان به 10 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

ایرانی یعنی 75 میلیون در یک تن واحد

رییس جمهور با اشاره به اینکه کاری از دست تحریم کنندگان ملت ایران بر نخواهد آمد ادامه داد: توانایی آنها همین است، آنها می دانند که ملت ایران بیدار شده و در حال حرکت است و هیچ چیز نمی تواند جلوی ملت ایران را بگیرد. احمدی نژاد با اشاره به سخنان غربی ها در خصوص شکاف در بین ملت ایران گفت: ما خدا را شکر می کنیم که خداوند دشمنان ملت ایران را از احمق ها آفرید. وی افزود: آنها نمی دانند که ملت ایران یعنی 75 میلیون نفر مانند یک تن واحد است؛ ممکن است در بین مردم اختلاف سلیقه هایی بروز کند اما ملت ایران یک خانواده و یک تن واحد است.

رییس جمهور با اشاره به موفقیت ایران در عرصه تولید کاشی و صادرات آن گفت: 5 سال پیش ایران در رده پایینی در عرصه صادرات قرار داشت ولی امروز در مقام هفتم دنیا قرار دارد و به فضل الهی در مدت کوتاهی در رتبه اول دنیا قرار خواهد گرفت. احمدی نژاد با اشاره به سازه های آبی بیشتر که چندی پیش در آثار جهانی ثبت شد گفت: ایرانیان در 2000 سال پیش توانستند به چنین پیشرفتی دست پیدا کنند و امروز ایران همان ظرفیت ها را نیز در اختیار دارد.

ملت ایران تمامی عرصه های جهانی را فتح خواهد کرد

وی با اشاره به اینکه تحریم ها در پیشرفت ملت ایران هیچ تاثیری نخواهد داشت افزود: آنقدر ما را تحریم کنید تا علف زیرپایتان سبز شود اما بدانید روزی که ملت ایران بتواند تمام نیازهای خود را تامین کند آن روز، روز جشن ملت ایران است. رییس جمهور ادامه داد: ما ازتحریم استقبال نمی کنیم اما می دانیم شما فرصت طلب هستید و عدالت خواه نیستید. شما دو روش بیشتر پیش روی خود ندارید یا اینکه به نصیحت ملت ایران توجه کنید یا اینکه جوانان ایرانی بدون نیاز به شما تمام تجهیزات و وسایل را خواهند ساخت.

احمدی نژاد در ادامه سخنان خود تصریح کرد: ما به شما نصیحت می کنیم که قانون و عدالت را بپذیرید و در کنار سایر ملت ها قرار بگیرید، حقیقتا دل من برای برخی از آنها می سوزد، انسان چقدر می تواند سکوت کند که یک میلیون و 300 هزار انسان را بکشند. وی افزود: ملت ایران با قدرت در مسیر خود حرکت خواهد کرد و به سمت جلو حرکت می کند. رییس جمهور در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه ملت ایران به فضل الهی تمام عرصه های جهانی را فتح خواهد کرد گفت: بشتابید به سوی آینده که ایرانی سرفراز در انتظار ماست.

Sunday, May 22, 2011

حکومت های ایرانی و مساله ای به نام دشمن

راستش درست و حسابی نمی دونم از کی رژیم های ایرانی مرتب برای اینکه بتوانند فقط حکومت کنند مساله دشمن رو تراشیدن چون قبل از اسلام همه از ایران می ترسیدند و ایران برای آنها دشمن بود!! که به نظر من مایه افتخار است!! اما حداقل از قبل از رضا شاه با استمارگر پیر آشنا بودن و مرتب انگلستان و سیاست هاشو تو سر ملت زدن (حالا درست یا غلط من کار ندارم) بعد پرتغال و فرانسه و ... نهایتا آمریکا، اسرائیل هم اضافه شد. اما نکته ای که برای من حل نشده اینه که این کشورها هرگز دم از دشمن نمی زنن و استعمار دیگر کشورها را برای مردم خود نوعی منافع ملی بحساب می آورند و مثل یه بازی شطرنج با هم بازی می کنن اما مردم خود را به بازی نمی دهند و به غیر از مساله تروریسم دشمنی برای خود متصور نیستند. اما حکومتهای ایرانی فقط با مردم خود بازی می کنند و دست آخر با دشمن تراشی مردم خود را می چاپند و اینها را بهانه ای برای ادامه حیات سیاسی خود قلمداد می کنند. خوب پس با این وجود گلی به گوشه جمال آنها کجاش عیب داره اگه به فکر کشور خود و مردم خود باشند. حالا حکومتهای ما بی عرضه بودند تقصیر آنهاست؟؟

Saturday, May 21, 2011

بررسی دیگری در باره فرهنگ اخلاقي تازي‌ها

«با شخص متعصّب هرگز از راه منطق نزديك نشويد. تعصّب با منطق در او پديد نيامده كه با منطق ناپديد شود.»
سيدني اسميت
به گونه‌اي كه همة تاريخنويسان، خواه تازي و خواه غيرتازي نوشته‌اند، باديه‌نشينان عربستان از راه راهزني و دستبرد به اموال و دارائي‌هاي ديگران روزگار مي‌گذراندند و از اينرو كاربرد حیله و نيرنگ براي كشتن و غارت و چپاول اموال ديگران در فرهنگ آنها نهادينه شده بود. اين فروزه نيز مانند ساير آداب و رسوم تازي‌هاي پيش از ظهور اسلام (جاهليت) وارد فرهنگ اسلام شده كه «تقيّه» و «توريه» و يا «دروغگوئي شرعي» در شيعه‌گري، تفاله بازمانده آن به شمار مي‌رود. براي مثال، زماني كه محمد يكي از پيروانش به نام «نعيم بن مسعود» را مأمور كرد، بين لشگريان قريش و يهوديان طايفه بني قريظه كه بر ضدّ محمد با يكديگر متّحد شده بودند، با دسيسه و دروغ و نيرنگ اختلاف بيندازد، «نعيم بن مسعود» به محمّد اظهار
محمد در پاسخ گفت: «جنگ بغير از كاربرد مكر و فريب چيز ديگري نيست.1» صحيح النجاري و صحيح مسلم از مشهورترين و معتبرترين حديث نويسان اسلامي به شرح احاديثي پرداخته‌اند كه بر پايه آنها محمد، دروغگوئي، فريبكاري و رياكاري را در روابط انساني مشروع و مجاز شمرده است. ايندو حديث نويس شهير اسلامي نيز هر دو نوشته‌اند كه محمد گفته است: «جنگ، نوعي خدعه و فريب است2.»
ابن اسحق3 نيز به شرح رويدادي مي‌پردازد كه به گونه آشكار سرشت پلشت و منش تردامن محمّد را نشان مي‌دهد. بدين شرح كه پس از پايان جنگي كه به تسخير خيبر و غارت و چپاول اموال و دارائي‌هاي يهودي‌هاي اين منطقه شد؛ يكي از سربازان محمد به نام «حجاج بن ايلات» از او اجازه گرفت، براي دريافت وامهائي كه به برخي از ساكنان مكّه داده بود، به آن شهر برود. پس از اينكه محمد با درخواست او موافقت كرد، حجاج از وي پرسش كرد، آيا او مي‌تواند براي دريافت وامهايش به مردم مكه دروغگوئي كند. محمد، نه تنها با درخواست او مخالفتي به عمل نياورد؛ بلكه با چهره گشاده به او پاسخ داد: «هر چه ميل داري به آنها بگو.»
آنگاه، «حجاج بن ايلات» رهسپار مكه شد و هنگامي كه به نخستين افرادي كه او را مشاهده كردند، برخورد كرد، آنها از خبرهاي جنگ خيبر از او پرسش كردند. حجاج، پاسخ داد: «من خبرهاي بسيار خوب و شادي‌آوري برايتان دارم. بدين شرح كه محمد در جنگ خيبر به گونه كامل شكست خورده و پيروان او همه كشته شده‌اند. محمد نيز خود به دست يهوديان خيبر اسير شده، ولي آنها خود قصد كشتنش را ندارند و برآنند كه او را به مكه بياورند تا اهالي مكّه، به انتقام خون افرادي كه محمد آنها را از پاي درآورده است، او را بكشند.
خبر ياد شده، با شتاب در سراسر شهر مكّه منتشر شد و سپس حجاج به مردم مكه گفت، دليل آمدن من به اين شهر آنست كه از شما درخواست كنم وامهائي را كه به من داريد، پرداخت كنيد».
تا من با شتاب به مدينه بازگشت كنم و بتوانم اموال و دارائي‌هائي محمد و پيروانش را كه اكنون به دست يهوديان خيبر افتاده، پيش از رسيدن بازرگاناني كه به قصد خريد آنها به مدينه خواهند آمد، خريداري كنم. اهالي مكه نيز فريب سخنان دروغ حجاج را خوردند و وامهائي را كه به وي داشتند، پرداخت كردند. آنگاه حجاچ با شتاب نزد عباس، عموي محمد رفت و از او قول گرفت، مطالبي را كه بوي خواهد گفت تا سه روز با كسي در ميان نگذارد تا او بتواند، با دريافت وامهائي كه برخي از مردم مكه به او دارند، شهر را ترك گويد. هنگامي كه عباس به او قول داد كه همانگونه رفتار خواهد كرد، حجاج به وي گفت: «به الله سوگند، هنگامي كه من پسر برادرت را ترك گفتم، او سراسر منطقه خيبر را تسخير كرده و تمام اموال و دارائي‌هاي يهوديان ساكن آن منطقه را تصرّف نموده، به گونه‌اي كه اكنون آن منطقه به گونه كامل به او پيروانش تعلق گرفته و در لحظاتي كه من او را ترك مي‌كردم، رهبر يهوديان خيبر، كنابه بن ربيع را از دم تيغ گذرانده و با دختر او صفيه در شرف ازدواج بود.»4
بديهي است، زماني كه كتاب قرآن در چندين آيه، الله را «خيرالماكرين» و يا «بدترين مكاران»5 مي‌نامد، كاربُرد مكر، فريب، خدعه و نيرنگ بوسيله پيامبر الله و فرماندهان سپاهيان اسلام شگفت‌انگيز نخواهد بود. (آيه 183 سورة اعراف، آيه 45 سوره قلم، آيه 30 سوره انفال، آيه 54 سورة آل عمران، آيه 142 سوره نساء، آيه 34 سوره صافات و آيه 37 سوره زمرّ).
داشت: «آيا اين عمل از نگر اخلافي و شرعي مجاز است؟

1- R.V.C. Bodley, The Messenger, The Life of Mohammed (New York: Doubleday and Company Inc., 1946), pp. 154-55; Muir, The life of Mohammad, p. 313; The life and Times of Muhammad (New York: Stein and Day, 1970), p. 247.
- Sahih al-Bukhari, trans. Dr. Muhammed Muhsin Khan, vol. iv, No. 267, pp. 166-167; Sahih Muslim, vol. iii, p. 945.
صحيح مسلم، ترجمه عبدالحميد صديقي، 4 جلد (بيروت، لبنان: دارالعربيّه، 2002)، جلد سوم،‌برگ 945.
- ابن اسحق، كتاب سيرت رسول‌الله، برگ 767؛ محمدبن عمرالواقدي، كتاب المغازي، برگ‌هاي 481-480.
- S.W. Koelle, Mohammad and Mohammadanism (London: Rivingtons, 1972), pp. 184-185
- «خيرالماكرين» مفهوم بدترين مكّاران را دارد، ولي چون در زبان فارسي، فروزه‌هاي منفي را با صفات «خوب، بهتر و بهترين» نمي‌توان فرنودگرائي كرد؛ از اينرو براي برگردان «خيرالماكرين» به زبان فارسي «بدترين مكاران» به كار رفته است.

Monday, May 9, 2011



یکی از دوستان من موقع استخدام چون مسلمان بود
استخدام شد و چون من غیرمسلمان بودم در مصاحبه رد شدم با وجود اینکه من درسم بهتر
بود. اما بعد از مدتی این دوستم که متوجه این موضوع شد وجدانش بیدار شد و ترک
اسلام کرد و بعد که روسا از این کار او آگاه شدند او را از کار اخراج کردند. بعدها
خبر به بالاترها رسید و او را به جرم ترک اسلام و ارتداد به مرگ تهدید کردند و
حالا این بدبخت به عنوان فراری در یکی از کشورهای آسیایی هستش.



به
امید روزی که کسی به دلیل عقایدش استخدام، اخراج یا اعدام نشود.

Saturday, May 7, 2011

مملکته داریم:

مملکته داریم:
دوستم مامانش معلمه رفته مدرسه گفتن امروز چون روز معلمه مدرسه تعطیله.
یعنی چی اونوقت

من بودم تو نبودی

روزی نادرشاه افشار در میدان جنگ مشاهده کرد که یکی از سربازانش با چنان شجاعت و شهامتی در حال جنگیدن است که تا به آن روز ندیده بود. بنابر این به طرف آن سرباز رفت و پرسید:
تو چند سال پیش کجا بودی؟
و آن سرباز پاسخ داد:
من بودم شما نبودید!!